Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
darya-tryfanava-ZJCC-pw6dpg-unsplash

Vastgoed beleggingen

Regelmatig zijn wij voor particuliere beleggers op zoek naar beleggingsobjecten.

Het beleggen in vastgoed levert nog steeds een aantrekkelijk rendement op. Daar staat tegenover dat het kopen en verkopen van gebouwen een ingewikkeld proces is, waarbij kennis van de markt en gevoel voor timing van essentieel belang zijn.

De afgelopen jaren hebben wij bij de aankoop van diverse beleggingsobjecten opgetreden. Onze betrokkenheid stelt ons in staat om voor elk object een geschikte kandidaat te vinden. Andersom kunnen wij voor onze opdrachtgever het meest geschikte object vinden. Hierbij wordt eventueel nauw samengewerkt met milieu adviseurs, ontwikkelaars, fiscalisten en notarissen.

Bij verkoop dient weer een ander belang. Het behalen van een zo goed mogelijk resultaat tegen de meest optimale voorwaarden. Dit wordt ondermeer bewerkstelligd door een goede presentatie van het object en het benaderen van ons uitgebreide netwerk. Hierbij staat in alle situaties echter discretie voorop.

Beleggingen worden dan ook niet vaak gepubliceerd. Nieuwsgierig geworden? Laat uw gegevens achter en wij informeren u zodra er nieuw aanbod is.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up