Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
VanderPanne-HR-6961

Huis verhuren

Wilt u uw huis verhuren? Wij zijn vastgoedverhuurexperts en helpen u bij een snelle en probleemloze verhuur. Krijg de beste huurprijs voor uw woning en bespaar tijd en moeite. Neem vandaag nog contact met ons op en verhuur uw huis zonder zorgen!

De schrik voor vele opdrachtgevers blijft vooral het tijdelijk verhuren. Geniet de huurder geen huurbescherming?

Gelukkig biedt de wetgeving daar oplossingen voor. Per 01 juli 2016 zijn er meer mogelijkheden om uw woning tijdelijk te verhuren. Ook kunt u uw woning met een gerust hart op basis van de Leegstandwet verhuren. Ons kantoor zorgt o.a. voor de vergunningaanvraag en de verdere begeleiding. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor ons is in ieder geval een ding duidelijk. Wij weten wat verhuren is.

In een persoonlijk gesprek inventariseren we al uw wensen. Hoe lang wilt u verhuren? En met wat voor reden? Heeft u nog een voorkeur voor een bepaalde doelgroep? Mag er gerookt worden? Zijn huisdieren toegestaan? Door de jaren heen zijn we al heel wat praktijkvoorbeelden tegengekomen zodat we nu precies weten waar we op moeten letten. Nadat we een goed beeld hebben van uw wensen gaan we op zoek naar een geschikte huurder. Dit doen we door een goede presentatie van de woning op zowel onze eigen site, funda en ons zoekersbestand. Deze presentatie bestaat uit een professionele fotoreportage al dan niet aangevuld met een video, interactieve plattegrondtekeningen of een 360 graden tour. Uiteraard wordt de social media niet vergeten. Maar er zijn veel meer mogelijkheden welke wij u graag vertellen in een persoonlijk gesprek.

Het gehele verhuurproces is middels ons geroemde online dossier te volgen. Via internet kunt u realtime de laatste stand van zaken inzien. In dit dossier vindt u alle correspondentie terug. Of het nu een aanvraag, een telefoongesprek met een potentiƫle huurder, een inkomend of uitgaand e-mailbericht of een afspraak is. U vindt alles terug. Wij zijn niet voor niets het meest transparante makelaars kantoor van Nederland.

Maar begrijp ons goed: Wij zijn geen internet makelaarskantoor. Wij zijn en blijven een full service kantoor dat u direct op de hoogte brengt van de eerste indruk na een bezichtiging en deze kandidaat blijft monitoren tot dat zeker is dat er wel of geen belangstelling is voor uw duurzame bezit. Het online dossier functioneert daarbij voor u als een fantastisch naslagwerk. U verwacht tenslotte een inspanning van ons.

Benieuwd naar onze dienstverlening? Maak eens een vrijblijvende afspraak!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up