Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
thomas-lefebvre-gp8BLyaTaA0-unsplash

Bedrijfspand verkopen

Vooruitlopend op de verkoopopdracht maken wij met u een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging van het object.

Aan de hand van onze bevindingen tijdens deze bezichtiging zoals onder andere de ligging, het opleveringsniveau en overige belangrijke verkoopgegevens zullen wij u een waarde indicatie geven, aangevuld met een visie alsmede een plan van aanpak. Tezamen met deze waarde indicatie treft u onze voorwaarden aan welke van toepassing zullen zijn op de verkoopopdracht.

Ter plaatse zullen in ieder geval verkoopposters al dan niet in combinatie met een objectbord aangebracht worden. Tevens zal het object op onze internet site worden geplaatst en zal het te vinden zijn op onze website, Funda-in Business en Ventu.

Ons online dossier zorgt ter ondersteuning daarbij voor een optimale communicatie tussen u en ons kantoor. Wij vinden dat u op elk gewenst moment in de wereld op de hoogte moet zijn van het verkooptraject.

Namens u zal ons kantoor met de desbetreffende partij in onderhandeling treden om de meest optimale condities te bereiken. De onderhandelingen, alsmede de resultaten zullen schriftelijk worden vastgelegd.

Uiteindelijk zullen de gemaakte afspraken in een koopovereenkomst worden vertaald. Daarin treft u behoudens de overeengekomen koopsom, ook het opleveringsniveau, de inventarislijst, de eventuele goodwill en de overige condities. Verder wordt er niet voorbij gegaan aan de milieukundige aspecten.

Alvorens de koop definitief rond is dient er een bodemonderzoek alsmede indien van toepassing een risico inventarisatieonderzoek met betrekking tot de aanwezigheid van asbest te worden uitgevoerd. Hierdoor worden de risico’s van verkoper in ieder geval beperkt.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up