Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
26

Grote Esch 610-615 te Moordrecht

26 juni 2020

Deze bedrijfsunits maken onderdeel uit van de nieuwbouwontwikkeling Interhof op het Gouwe Park in Moordrecht. Het project Interhof bestaat uit totaal 23 hoogwaardige bedrijfsunits die gebouwd zijn met de focus op duurzaam bouwen.

Duurzaamheid is steeds meer een begrip in het huidige ondernemersklimaat, daarom heeft de ontwikkelaar van deze nieuwbouwontwikkeling gekozen voor duurzame materialen, volledige LED-verlichting en een geavanceerd betonkernactivering systeem (BKA) voor de benodigde koeling en verwarming middels een bodemwarmtepomp. Dit in combinatie met aanwezigheid van 40 zonnepanelen op en rond het gebouw, met een geschatte stroomopbrengst van 10.440 kWh per jaar, zorgt er voor dat het mogelijk is om in deze bedrijfsunit duurzaam te kunnen ondernemen en dat de unit het hoogst haalbare energielabel A++++ heeft.

*Let op. Deze stroomopbrengst komt geheel aan huurder toe. Wat wilt u nog meer.

De verdiepingsvloer van deze bedrijfsunit is ingericht als kantoorruimte en hoogwaardig afgewerkt met onder andere kabelgoten, vloerverwarming, systeemplafond, een pantry met koelkast, toilet en te openen ramen.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up