Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
vdPanne_magazine_okt_2018_LR-1

Huis verkopen Rotterdam Zevenkamp

Wanneer is het juiste moment om uw huis te verkopen in Rotterdam Zevenkamp?

Ons kantoor heeft jarenlange ervaring met het verkopen van huizen in Rotterdam Zevenkamp. Pieker er dan ook niet verder over en neem direct contact met ons kantoor op. Wij zullen u een eerlijk advies geven. Het kan immers wel eens zijn dat het voor u nog niet het moment is om te verkopen. Want elke situatie is weer anders. Is er gewoon behoefte voor een andere woning of komt het door een andere werkomgeving, een scheiding of een andere factor. Voor ons is in ieder geval één ding duidelijk. Wij weten wat verkopen is en kunnen u een goed advies geven wat het juiste moment hiervoor is. Dit doen wij voor het grootste gedeelte in de plaatsen Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Rotterdam Ommoord, Rotterdam Zevenkamp, Capelle aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen en Moerkapelle maar ook in andere plaatsen kunt u op onze dienstverlening rekenen.

Tijdens een vrijblijvend en gratis gesprek zal een van onze hiervoor gecertificeerde makelaars u, geheel vrijblijvend, thuis in Zevenkamp bezoeken om de woning te beoordelen. Vervolgens wordt de waarde vastgesteld en wordt er een reële vraagprijs geadviseerd. Dit doen wij door u een duidelijk beeld te geven over wat er op dit moment aan vergelijkbare woningen te koop staat en wat er recent in de directe omgeving is verkocht. Ook hebben wij tools om te zien hoeveel mensen er op dit moment op zoek zijn naar een woning in uw prijsklasse in uw omgeving. Op deze manier geven wij u een duidelijk en transparant beeld en onderbouwen wij ons advies. Last but not least geven wij u tips om de woning verkoop klaar te maken.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

Waarom kiezen voor Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij?

  • Gegarandeerd de hoogste opbrengst in Rotterdam Zevenkamp;
  • Zowel in 2015 als in 2016 genomineerd voor de Woningmakelaar van het Jaar award;
  • Ons kantoor heeft een groot bestand van woningzoekenden welke dagelijks wordt geupdate;
  • U en eventuele medeverkopers (bij bijv. scheiding of erfenis) zijn 24/7 optimaal op de hoogte door ons zelf ontwikkelde Makelaars Volg Systeem;
  • Wij laten zien wat we doen;
  • Zeer actief op social media o.a. via onze Facebook pagina met meer dan 2.400 volgers;
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8,7 door onze opdrachtgevers;
  • NVM Makelaar: onze gecertificeerde makelaars begeleiden u gedurende het gehele verkooptraject
  • Gegarandeerd een optimale presentatie van uw woning, dit doen wij door middel van professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour.
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up