Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
vdpanne1

Makelaar Van der Panne voor al jouw woonwensen

Zoek je een ander koophuis of huurhuis en heb je de expertise nodig van een deskundige makelaar? Van der Panne is actief als woning- en bedrijfsmakelaar en is succesvol in de aankoop en verkoop van vastgoed. Ons makelaarskantoor richt zich op zowel particulieren als bedrijven en hanteert te allen tijde een frisse aanpak. Op die manier ben jij verzekerd van een perfecte aankoop en woon je met veel plezier in je nieuwe thuis. Of je kunt eindelijk op zoek naar een andere woning vanwege een succesvolle verkoop van je huidige woning. Wat hebben we jou als makelaar te bieden?

Woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij

Van der Panne heeft zich gespecialiseerd in woningmakelaardij en bedrijfsmakelaardij. Dit betekent dat we actief bezig zijn met de verkoop en verhuur van particulier en commercieel vastgoed én dat we je bijstaan in je zoektocht naar een starterswoning of ander huis in de regio Rotterdam. We voelen ons als een vis in het water op de huidige woningmarkt en weten als geen ander waar we als makelaar op moeten letten. Daarom is het voor jou aantrekkelijk om ons in te schakelen als jouw aankoop- of verkoopmakelaar. Stap eens binnen in een van onze makelaarskantoren in Nieuwerkerk aan den IJssel of Zevenhuizen en maak kennis met onze uitmuntende dienstverlening.

Waarom je kiest voor makelaar Van der Panne

Het is altijd interessant om voor ons als makelaar een keuze te maken, bijvoorbeeld bij een huis verkopen. Welke voordelen bieden we jou bij de aan- of verkoop van vastgoed?

  • Van der Panne onderscheidt zich door een frisse en laagdrempelige aanpak.
  • Kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid zijn voor ons in alle plaatsen uitermate belangrijk.
  • We gebruiken sociale media en hightech mogelijkheden om woningen en panden te presenteren.
  • Bestaande bouw, nieuwbouw, huur en verhuur, we doen het allemaal.
  • Met een gedreven en gepassioneerd team zetten we in op goede resultaten en een uitstekende service.
  • Korte communicatielijnen en heldere transparantie zijn voor ons belangrijk: daarom kan je je dossier te allen tijde digitaal inzien.

Is je interesse gewekt en zet je graag succesvolle stappen in de verkoop of aankoop van een huis of pand? Kies voor de expertise van ons makelaarskantoor en schakel Van der Panne in voor meetbaar vastgoedsucces.

vdpanne4

Neem contact op met ons makelaarskantoor

Je komt er alleen achter hoe we als makelaar werken door contact met ons op te nemen. Of je nu meer wilt weten over de courtage die we in rekening brengen, de aankoop van een recreatiewoning of dat je meer wilt weten over onze werkmethode, het Van der Panne-team staat je graag te woord. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op 0180-332222 of stuur e-mail naar ons makelaarskantoor. We doen er altijd alles aan om je naar tevredenheid te helpen.

vdpanne3

Kom langs in een van onze vestigingen

Via Van der Panne een woning of pand kopen of verkopen is slechts één van de dingen die we doen. Je kunt ons inschakelen voor nog meer aspecten die komen kijken bij woning- en bedrijfsmakelaardij en daarom maak je de keuze uit een veelzijdig dienstenpakket. Zo behoort een gratis waardebepaling tot de mogelijkheden, evenals het laten uitvoeren van een taxatie om de hypotheek van je huis rond te krijgen. Met welke reden je ons ook inschakelt, je profiteert van een deskundige aanpak en een vriendelijk en toegewijd team van medewerkers.

Makelaar die staat voor kwaliteit en service

Jouw woning verkopen doe je het liefst met een leuke overwaarde. Van der Panne is een makelaar waarbij alles draait om kwaliteit en een uitstekende service. Dit is wel zo prettig als je je woning graag met een leuke winst verkoopt of een huis zoekt waar je met plezier kan wonen. Als vastgoedmakelaar hanteren we een laagdrempelige aanpak en doen we ons uiterste best om jouw wensen te verwezenlijken. We kijken altijd naar wat goed is voor jou en wat past binnen je financiële mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een eengezinswoning, villa, loft of huurwoning; Van der Panne is een prettige makelaar om mee samen te werken. Wij halen het maximale uit elke relatie die we bijstaan en begeleiden in de zoektocht naar een woning, bedrijfspand of recreatiewoning.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up