Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Kade van Agata

Rotterdam
  • Aantal woningen6

Omschrijving

De verkoop is gestart! Uitsluitend bouwnummer 6 is nog beschikbaar!

U kunt de brochure ophalen op ons kantoor aan de Dorpsstraat 9 te Nieuwerkerk aan den IJssel, of neem contact op om de informatie digitaal te ontvangen.

STOER EN EIGENTIJDS MET ELEGANT EN NAUTISCH KARAKTER

Met trots presenteert Nederlandse Bouw Unie de geplande ontwikkeling Kade van Agata te Rotterdam Nesselande. Een bijzonder woonproduct op een even bijzondere locatie in Waterwijk. Tussen de bestaande bebouwing langs de kade verrijzen 6 vrijstaande woningen in het water dat in directe verbinding staat met de Zevenhuizerplas. Stoer, eigentijds, maar bovenal vormgegeven met de elegantie die naadloos aansluit bij het nautische karakter van de locatie.

HET PLAN
Kade van Agata voorziet in een reeks van 6 vrijstaande woningen die omgeven worden door water. Elke woning wordt middels een loopbrug verbonden met het land waarop voorzien is in ruimte voor het parkeren van uw auto(‘s) op eigen terrein.

De uit 3 bouwlagen bestaande woningen hebben een luxe woonprogramma met een gebruiksoppervlakte van circa 160m². Standaard worden de woningen ingedeeld met een ruime keuken, woonkamer over 2 lagen die door een vide zal worden verbonden, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De grote glazen pui aan de achterzijde biedt toegang tot het boven het water gelegen royale terras van ca. 20m² en zorgt voor een ultieme waterbeleving.

De introductie van 2 verschillende kaprichtingen tezamen met de verspringing in de rooilijn zorgen voor een uniek samenspel tussen de nieuwe woningen en de 2 bestaande waterwoningen op de locatie. Door de kaprichtingen per 2 woningen om en om toe te passen worden de bestaande waterwoningen als het ware geadopteerd door de nieuwbouw. De bestaande en nieuwe waterwoningen verschillen weliswaar van elkaar in vorm en materialisering, maar behoren duidelijk tot dezelfde familie.

LOCATIE
De 6 waterwoningen zullen worden gerealiseerd op een locatie die gelegen is aan weerszijden van de woningen aan de Agata de Bruynkade 20 en 22 in Nesselande. Nu nog een graslandschap, maar straks een waterrijk geheel. Een waterrijk geheel dat in directe verbinding staat met de Zevenhuizerplas en al haar bijbehorende recreatieve voorzieningen. Gelegen op fietsafstand van onder andere het prachtige natuurgebied de Eendragtspolder en het Rietveldpark. Daarnaast beschikt de badplaats Nesselande over alle benodigde (commerciële) voorzieningen die u in het dagelijks leven nodig heeft. En mocht u toch niet vinden wat u zoekt? Dan is er altijd nog de directe metroverbinding vanuit Nesselande met het levendige centrum van Rotterdam.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Status Verkocht
Adres 3059 SE Rotterdam
Aantal woningen 6
VanderPanne-HR-6621
Interesse in dit project?

Esmille helpt u graag

Woningen

Bouwnr. Kavels Bouwtype Type Adres Woonoppervlak Kaveloppervlak Slaapkamers Prijs Status
4 0 Agata Woonhuis Bouwnummer ong 158 m2 205 m2 3 € 635.000,- v.o.n. Verkocht
1 0 Agata Woonhuis Bouwnummer ong 158 m2 205 m2 3 € 645.000,- v.o.n. Verkocht
6 0 Agata Woonhuis Bouwnummer ong 158 m2 205 m2 3 € 635.000,- v.o.n. Verkocht
3 0 Cornelis Woonhuis Bouwnummer ong 158 m2 235 m2 3 € 650.000,- v.o.n. Verkocht
5 0 Cornelis Woonhuis Bouwnummer ong 158 m2 235 m2 3 € 645.000,- v.o.n. Verkocht
2 0 Cornelis Woonhuis Bouwnummer ong 158 m2 235 m2 3 € 655.000,- v.o.n. Verkocht

Ligging

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up