Knipsel

Chatfunctie op de website

28 december 2021

Ons kantoor is continu in beweging. Zo zijn we het hele jaar op zoek naar innovaties binnen de makelaardij, bijvoorbeeld om de bereikbaarheid van ons kantoor te optimaliseren. Om deze reden hebben we sinds kort een chatfunctie op onze website.

Bereikbaarheid en gemak. De laatste jaren heeft dit een enorme vlucht genomen door de komst van bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook messenger. Onze klanten raken hieraan gewend en verwachten snelle communicatie via diverse kanalen. En eerlijk gezegd vinden wij het ook prettig. Even snel een berichtje sturen dat we iets hebben uitgevoerd of om een bezichtiging te bevestigen.

Om onze bereikbaarheid en communicatie mogelijkheden nog verder uit te breiden hebben wij sinds kort een chatfunctie op onze website. En hier wordt gretig gebruik van gemaakt merken we! Bezoekers van onze website hebben de behoefte om kort een vraag te stellen of om meer informatie over onze dienstverlening te verkrijgen zonder telefonisch contact te hoeven opnemen. Ook zien we veel mensen verdere informatie opvragen over ons aanbod of een bezichtiging inplannen. Prettig voor hen, maar ook voor onze opdrachtgevers. Zij hebben hierdoor een makelaar die de drempel voor geïnteresseerden verder verlaagd om interesse te tonen in hun duurzame bezit.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up