Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
IMG_7482

Een nieuwe ontwikkeling en een volgende stap

22 maart 2023

Recent heeft de overdracht van mijn bedrijf aan Rody plaatsgevonden, na een periode van 17 jaar Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij ga ik een andere invulling aan mijn leven geven. Neen, niet helemaal stoppen, maar het wel rustiger aan doen.

Wij (Rody en ik) hebben met het team van Van der Panne Makelaardij het kantoor in de regio op de kaart gezet. En daar zijn wij trots op. In 2006 begonnen met een kantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel en sedert 2018 een strategische tweede vestiging in Zevenhuizen.

Vorig jaar wilden wij nog een volgende stap zetten maar die transactie ging niet door. Heel jammer maar het moest misschien zo zijn. De directeur van dat bedrijf was net zo oud als ik. En dat zette mij aan het denken om ook eens te kijken naar mogelijkheden om te stoppen.

En daar is dus recent een invulling aangegeven. Ik kan terugkijken op een hele turbulente periode met mooie tijden maar ook mindere tijden, maar wij sleepten ons er doorheen.

Anders dan andere makelaarskantoren, dat wilden wij zijn en droegen dat ook uit met een duidelijk strategisch marketingbeleid. En wat hebben wij allemaal niet gedaan! Onze etalages, draagtassen, pennen, speciale boxen voor een virtuele tour, fluitjes, zonnebrillen, toeters en de oranje kroontjes die op Koningsdag zelfs door de burgemeester werden gedragen zorgden ervoor dat we opvielen. Menig relatie ontving van ons kantoor ook een fraai blik met smakelijke stroopwafels, ook daar zit een verhaal achter. Voor ik in de makelaardij begon stond ik immers op de markt met stroopwafels.

Rody (39) is vanaf het prille begin bij het kantoor. Geboren in Gouda en opgegroeid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Begonnen als stagiair en mag zich nu directeur noemen.

Voor u zal er in de praktijk weinig veranderen, ik blijf nog voor een korte periode voor het kantoor actief. Potentie is er in elk geval genoeg voor het kantoor. Er is een gezonde en een mooie portefeuille van woningen en bedrijfsmatige objecten en er komen nog leuke projecten aan zoals het nieuwbouwproject Swanladriehoek te Zevenhuizen.

Wat ik hierna ga doen weet ik eigenlijk nog niet. Mijn vrouw en ik gaan in ieder geval verhuizen naar het centrum van Breda. Zij komt namelijk uit het bourgondische Brabant. Hoe ik mijn dagen verder in ga vullen staat nog open, er komt vast iets leuks op mijn pad!

Een ieder in ieder geval bedankt voor het vertrouwen. Ik kijk terug op een fantastische tijd en wens Rody veel succes met de voortzetting van het bedrijf.

_DSC7226_Van_der_Panne_Makelaardij_maart_2023
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up