Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden.
Lees meer over hoe wij cookies gebruiken.
Accepteren Afwijzen

KvK nummer: 24388874
BTW nummer: NL 8152.76.126.B01

Ons team

5

Hans van der Panne

NVM-makelaar/taxateur

Als directeur/eigenaar van Van der Panne makelaardij wil ik toch nog even iets over mijzelf kwijt. Geboren in 1960 en na mijn diensttijd op 20 jarige leeftijd mijn eerste bedrijf opgezet. Na verkoop van dat bedrijf de benodigde papieren gehaald voor de makelaars opleiding. Vervolgens 8 jaar in loondienst werkervaring opgedaan bij 2 grote gerenommeerde Rotterdamse makelaarskantoren zoals Kolpa Makelaars en Meeus Bedrijfshuisvesting. Met deze werkervaring en een eigen visie heeft dat geresulteerd in de huidige samenstelling met een fantastisch team, 2 vestigingen met een een groot regionaal aanbod van woningen en alle soorten bedrijfsruimtes. Getrouwd met Lucienne en Anouk is onze dochter. Mijn hobby’s zijn in de eerste plaats genieten van mijn vrije tijd met mijn gezin en verder spelen muziek, dansen, motorrijden (een Harley Davidson) een grote rol in mijn leven.

4

Rody Zuur

NVM-makelaar/taxateur

Geboren in Gouda, getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel en een korte periode in Rotterdam Centrum gewoond. In november 2012 ben ik samen met Marjon en onze zoon Nino en dochter Nola verhuisd naar Nieuwerkerk aan den IJssel in de woonwijk Esse-Laag. Wanneer ik niet werk doe ik leuke dingen met m’n gezin, tennis ik graag en ben ik geïnteresseerd in wijn en de culinaire wereld. Binnen het team ben ik allround en heb ik zowel affiniteit met wonen als met bedrijfsmatig vastgoed.

7-12_1

Mirthe Balk

Assistent-makelaar

Mijn naam is Mirthe en ik ben 27 jaar. December 2018 ben ik vanuit IJsselstein samen met mijn vriend verhuisd naar de Westergouwe, Gouda. Als kleine meid was ik fictief al bezig met de verkoop van woningen. Met het aanbod in de regionale krant liep ik door de wijk om woningen te verkopen. Mijn wens om makelaar te worden ben ik in 2015 gaan realiseren door de opleiding te gaan volgen. Geen dag is hetzelfde in de makelaardij en dat maakt het juist zo uitdagend. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar woonprogramma's en series, ben ik te vinden in de sportschool of op het terras met een cappuccino.

2-3

Anaïs Mager

Assistent-makelaar

Ik ben Anaïs Mager en ik werk nu ruim 3 1/2 jaar met heel veel plezier voor Van der Panne, zowel op de afdeling bedrijfshuisvesting als nieuwbouw.

Toen ik hier kwam werken was het in 1e instantie de bedoeling dat ik de administratie op ging pakken, maar het werd al heel snel duidelijk dat ik heel blij word van de bemiddeling bij de verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed en het duurder niet lang voordat ik dit volledig op ben gaan pakken. Ik sta met veel plezier en enthousiasme klaar voor onze opdrachtgevers en probeer voor alle partijen het maximaal haalbare te bereiken. Dit doe ik met een flinke dosis humor en volledige betrokkenheid bij zowel huurder als opdrachtgever.

Na een tijdje kreeg ons kantoor de opdracht om nieuwbouw woningen te gaan verkopen in de Esse in Nieuwerkerk aan den IJssel en heb ik dit met heel veel plezier opgepakt. Veel kopers zullen mij hier inmiddels van kennen. Inmiddels verkoopt ons kantoor ook met trots nieuwbouwprojecten in Zevenhuizen en Nesselande, en kijk ik uit naar de toekomst en alle komende nieuwbouwprojecten.

Wanneer u ons kantoor benadert voor nieuwbouw of bedrijfshuisvesting, dan is de kans groot dat u mij tegen komt. Ik sta voor u klaar!

8_1

Roxanne de Jong

Assistent-makelaar

Mijn naam is Roxanne de Jong en ik ben 25 jaar oud. Na 25 jaar in Nieuwerkerk aan den IJssel te hebben gewoond, ben ik in oktober 2020 verhuisd naar Waddinxveen. In 2016 ben ik begonnen als Commercieel medewerker binnendienst bij dit kantoor. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald tot Assistent-makelaar en ben ik mijn ervaring en kennis aan het uitbreiden in de buitendienst. Met veel enthousiasme en plezier werk ik in dit hechte team. Samen staan wij iedere dag klaar om onze klanten blij te maken met het aan- of verkopen van een woning. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriend, vrienden en familie.

logo
logo_NVM_business_staand_CMYK
TMI_logo_2018_RGB_jpg
nwwi
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
fundawonen-logo
logo_qualis_rgb_transparant-wit_50x50
keyboard_arrow_up