Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

"La Serre" Noordeinde te Zevenhuizen - Vrijstaand landhuis type B 1

Zevenhuizen Koopsom: € 789.000,- v.o.n.
Verkocht
  • Woonoppervlakte 200 m2
  • Perceeloppervlakte 1086 m2
  • Aantal slaapkamers 4
  • Bouwjaar 2020

Omschrijving

Nieuw te realiseren hoogwaardig afgewerkte vrijstaande landhuizen op grote percelen grond van 1.086 m². De architect heeft zich bij het ontwerp van dit huis echt uitgeleefd. Dit uit zich o.a. in de fraaie materiaal keuze, rieten kapconstructie en een uitgebalanceerde ruimtelijke beleving van alle vertrekken.

Deze woningen hebben een gebruiksoppervlakte van maar liefst 200 m2 en liggen aan de rand van de Tweemanspolder. Op de begane grond beschikt de woning over een fijne living van maar liefst 77 m² met een open keuken aan de voorzijde.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een heerlijke badkamerruimte voor bijvoorbeeld een combinatie van een doucheruimte, ligbad en een dubbele wastafel. Standaard is het toilet in een separate ruimte ingedeeld.

Op de tweede verdieping treft u een 4de slaapkamer aan en een flinke onbenoemde ruimte. Parkeren doet u voor de deur op eigen terrein.

Standaard wordt de woning opgeleverd met een berging. Een garage of aanbouw behoort tot de opties.

*De locatie bevindt zich aan de Noordeinde 71b te Zevenhuizen. Op dit moment staan hier nog de oude tuinbouwkassen.

De indeling:

Uiteraard is ook aan een optimale indeling van de woningen gedacht. Wat dacht je van een woonkamer met een oppervlakte van 77 m² verdeeld over de open keuken en het over de volle breedte tuingerichte zitgedeelte. Dit gedeelte is standaard voorzien van 2 stuks openslaande deuren.

In de berging bevindt zich het boilervat en de warmtepomp installatie en deze is voorzien van een uitstortgootsteen.

Op de 1ste verdieping treft u 3 slaapkamers aan met een oppervlakte van resp. 15 m²,
24 m² en 10 m² waar je heerlijk in weg kunt dromen.

De badkamer kan zo ingedeeld kunnen worden dat er plek is voor een dubbele wastafel, een ligbad en een aparte douche gelegenheid. En dan is er ook nog plaats voor een separaat toilet. En vergeet de aparte wasruimte op deze woonlaag niet.

Op de 2de verdieping treft u de 4de slaapkamer aan met de mogelijkheid van een 5de slaapkamer. Neen, aan alles is gedacht.

Het opleveringsniveau
Het geheel wordt in tegenstelling tot andere nieuwbouw projecten op basis van een hoog kwaliteitsniveau opgeleverd. Zo worden hardhouten binnen kozijnen toegepast, worden alle plafonds sausklaar gestuct en alle binnenwanden behang klaar gestuct.

Stelpost sanitair en tegelwerk
In de koopsom is een stelpost opgenomen van € 15.750,- incl. BTW. Dit geeft een goed budget voor de eerste stappen voor het samenstellen van uw wensen.

Duurzaamheid
Uiteraard voldoet de woning aan de laatste eisen. Zo wordt er een warmtepompinstallatie toegepast en zorgt een groot voorraadvat voor het warme water. Er is dus geen gasaansluiting meer. De Rc waarden bedragen resp. 3,5 voor de begane grondvloer, 6,0 voor de kapconstructie en 4,5 voor de gevel. De EPC waarde ligt op 0,4.

Afmetingen:
Woonkamer : 12,10 x 10,40/ 5,18
Slaapkamer 1 : 5,18 x 4,62
Slaapkamer 2 : 5,12 x 3,10
Slaapkamer 3 : 3,25 x 3,10
Slaapkamer 4 : 3,88 x 3.79
Onbenoemde ruimte : 4.49 x 3,88/2,60
Badkamer : 4,18 x 2,10
Berging : 3,78 x 2,00

Kadastrale gegevens:
Gemeente Zevenhuizen
Sectie : A
Nummer : 1.193 ged.
Grootte kavel 3 : 1.086 m2
Grootte kavel 4 : 1.086 m2
Grootte kavel 5 : 2.197 m2

Bouwjaar : 2019-2020
Inhoud : 790 m3
Gebruiksoppervlakte wonen : 200 m2
Overige inpandige ruimte : 10,50 m2
Gebouw gebonden buitenruimte : 0 m2
Externe bergruimte : 0 m2

Koopsom bouwnummer1 € o.v.b. verkocht
Koopsom bouwnummer 2 € o.v.b. verkocht
Koopsom bouwnummer 3 € 799.000,- v.o.n.
Koopsom bouwnummer 4 € 789.000,- v.o.n.
Koopsom bouwnummer 5 € onder optie

Een stuk historie van Zevenhuizen
Op de oevervallen van de Rotte worden rond begin 12e eeuw de eerste sporen van de eerste Zevenhuizenaren gevonden ter hoogte van het Korenmolengat. Nadat het eerste huisje gebouwd was, volgden er al snel meer. En u raadt het al, een kleine woongemeenschap van 7 huizen ontstond waaraan de naam “Sevenhuysen” werd gegeven.

De dorpskern
De oude dorpskern met de oorspronkelijke lintbebouwing biedt u een grote variatie aan winkels en restaurants. Dit jaar wordt tevens een nieuw gedeelte van het winkelgebied opgeleverd. Het dorpshuis “Swanla” fungeert als het culturele en sportieve centrum.

De ligging
Het Noordeinde ligt aan de rand van “de Tweemanspolder”. Deze polder werd in 1734 drooggemalen door de zgn. Molenviergang. Deze bestond uit vier molens en hebben bijna twee eeuwen het polderniveau op peil gehouden en zijn nog steeds de land markers van het recreatiegebied “de Rottemeren”. Door de aanleg van de N-219 is er een snelle verbinding met de A-12 en de A-20 ontstaan en zijn de steden Rotterdam, Gouda en Zoetermeer binnen enkele minuten bereikbaar.

Recreatie
Het recreatiegebied “de Rottemeren” met haar kenmerkende molens nodigt een ieder uit om lopend, per fiets of met de auto erop uit te trekken want in de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig zoals: kanoverhuur, manege, zeer veel watersport mogelijkheden zoals huren van sloep, zeilboot, zwemmen, wandel- en fietsroutes, klimwand, mountainbike parcours, de golfbaan Hooge Rotterdamsche, het overdekte zwembad bij het recreatiepark de “Koornmolen”. En vergeet de internationale roeibaan Prins Willem Alexander niet.

Planning/prijzen
Indicatie oplevering 2e kwartaal 2020. De eerste van de vijf woningen zijn al onder voorbehoud verkocht en onder optie. Het is de bedoeling dat medio dit jaar wordt gestart met de bouw. En de prijzen. Deze variëren van € 789.000,- tot € 825.000,- v.o.n.

Gebruiksoppervlakte woningen:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Woonhuis
Soort woning Landhuis
Type woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2020
Bouwvorm Nieuwbouw
Ligging Aan een rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Woonoppervlakte 200 m²
Inhoud 790 m³
Aantal woonlagen 3

Energie

Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd
Warmwater Doorstroomboiler
Verwarming Warmtepomp

Buitenruimte

Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom
Achterom Nee

Bergruimte

Garage Geen garage
Schuur / Berging Inpandig

Parkeergelegenheid

Voorzieningen Op eigen terrein

Dak

Dak Schilddak

Overig

Permanente bewoning Ja
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
VanderPanne-HR-6889
Interesse in deze woning?

Kirsten helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up