Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
capelle4

Makelaar Capelle aan den IJssel voor de aankoop of verkoop van vastgoed

Wilt u graag verhuizen en zoekt u een ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel om u te begeleiden in dit proces? Van Der Panne is dé makelaar van Capelle aan den IJssel en omstreken. Wij zijn een fris en onderscheidend makelaarskantoor en dé specialist in uw zoektocht naar een nieuwe koopwoning. Voor zowel particulier als commercieel vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien komen we ook graag in actie bij de verkoop van uw huidige woning. Met een enthousiast team zijn wij uw betrouwbare makelaar bij de verkoop, verhuur, aankoop en taxaties van woningen en bedrijfspanden.

Woningmakelaardij: hulp bij verkoop of aankoop

Van Der Panne is als makelaar breed inzetbaar. Dit kan ook niet anders vanwege onze expertise op het gebied van woningmakelaardij. Zowel bij de verkoop als aankoop van een woning komt er van alles op u af. Goed en deskundig advies is belangrijk. Schakel ons in als aankoop- of verkoopmakelaar en profiteer van een succesvolle aanpak. Verder is Van Der Panne in te schakelen voor de taxatie van uw huidige of nieuwe woning. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden die ons kantoor u biedt.

capelle2

Bedrijfsmakelaardij: voor de verkoop of aankoop van commercieel vastgoed

Van Der Panne is dé makelaar voor alle soorten commercieel vastgoed. We houden ons daarom ook bezig met bedrijfsmakelaardij en verkopen of verhuren bedrijfspanden. Zowel particuliere als institutionele beleggers kloppen aan bij Van Der Panne voor advies en ondersteuning. We zijn innovatief en onderscheidend en daarom een prettige partij om mee samen te werken. Niets missen? U blijft up-to-date over de markt en het aanbod door ons te volgen op social media.

capelle5-1

Nieuwbouwwoning of huurwoning voor optimaal woongenot

Naast bestaand vastgoed kunt u bij Van Der Panne ook terecht voor nieuwbouw. Dit betreft zowel koop- als huurwoningen in Capelle aan den IJssel en omstreken. Schrijf u daarom in voor een nieuwbouw- of huurwoning en ontdek wat wij voor u kunnen doen op dit vlak. Schakel ons ook gerust in als u overweegt uw woning te verhuren. U vindt nu eenmaal graag de juiste huurder voor uw woning en wij kunnen u daar uitstekend bij helpen.

capelle4
capelle3

Waarom u kiest voor Van Der Panne als makelaar

Van der Panne inschakelen voor een nieuwe woning, bedrijfspand óf de verkoop van een woning, levert u te allen tijde voordelen op. Graag zetten wij onze voordelen voor u op een rij:

  • U kiest voor een makelaar met ruim 15 jaar ervaring.
  • Klanten zien ons als het meest transparante makelaarskantoor van Nederland.
  • Van Der Panne richt zich op zowel de particuliere als zakelijke vastgoedmarkt.
  • Voor zowel de aankoop als verkoop van vastgoed zit u bij ons helemaal goed.
  • We maken veelvuldig gebruik van social media voor een succesvolle verkoop van woningen.

Bekijk onze overzichtspagina met het actuele aanbod en neem contact op met ons makelaarskantoor voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.

Neem contact op met ons makelaarskantoor

Neem direct contact met ons op als uw makelaar voor de verkoop, verhuur, aankoop en taxaties van woningen. Stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op via 0180-332222 voor het inplannen van een afspraak. Laat ook gerust een berichtje achter via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up