nesselande2

Makelaar Nesselande voor aankoop en verkoop van vastgoed

Wilt u een woning kopen in Nesselande of omgeving en heeft u de hulp nodig van een deskundige aankoopmakelaar? Van Der Panne is actief als makelaar in Nesselande en Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij begeleiden u met plezier in uw zoektocht naar een eerste of tweede woning. Dit is bijvoorbeeld een bestaande woning of misschien zelfs wel nieuwbouw. Bovendien komen wij ook in actie bij de verkoop van uw huidige woning. Bij Van Der Panne richten we ons op zowel de particuliere als zakelijke doelgroep. Dit maakt ons tot een allround makelaarskantoor en dit levert u als klant allerlei voordelen op. Wat hebben wij u te bieden en waarom zijn wij een prettige partij om mee samen te werken?

Hulp bij aankoop of verkoop van een woning


U klopt bij ons aan in uw zoektocht naar een andere koop- of huurwoning. De huizenmarkt is dynamisch en daarin is de hulp van een goede aankoopmakelaar onmisbaar. Woningmakelaardij is ons op het lijf geschreven, want naast aankoopmakelaar zijn we ook verkoopmakelaar. Wij bieden alle handvatten om uw huis succesvol te verkopen. Gaat uw voorkeur uit naar verhuren? Ook dit hoort bij ons makelaarskantoor tot de mogelijkheden. Verder kunt u een beroep op ons doen voor een gratis waardebepaling.

nesselande1
nesselande5

Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze makelaars voor een eerste kennismaking. Bij Van Der Panne zijn we ook gespecialiseerd in commercieel vastgoed.Bedrijfsmakelaardij is een van onze expertises en wij zijn uw ideale partner in de zoektocht naar een mooi bedrijfspand. Aankopen of huren, er is van alles mogelijk. Bovendien is het een optie om uw huidige pand te verkopen of te verhuren met de bemiddeling van makelaar Van Der Panne. Wij zijn een aantrekkelijke partner voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Klop daarom gerust bij ons aan als u zich focust op commercieel vastgoed. In ons vindt u alles dat nodig is voor een prettige en servicegerichte samenwerking.

Hierom kiest u voor ons als makelaar in Nesselande

Schakelt u Van Der Panne in voor uw woning- of bedrijfswensen? Een keuze voor Van Der Panne in Nesselande levert u altijd voordelen op. Wij zetten ze voor u uiteen:

  • Wij zijn een allround makelaarskantoor met ruim 15 jaar ervaring.
  • Wij onderscheiden ons door transparantie, interactie en klanttevredenheid.
  • Objecten optimaal presenteren doen we onder meer via social media en de laatste hightech snufjes.
  • Bij Van Der Panne krijgt u een eigen online dossier zodat u altijd up-to-date bent omtrent het aankoop- of verkoopproces.
  • Wij hanteren korte communicatielijnen en bieden een uitstekende service aan al onze klanten.
nesselande3

Neem contact op met Van Der Panne makelaardij

Wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen met ons makelaarskantoor? Stuur een e-mail naar info@vdpanne.nl of bel ons op 0180-332222 Wij staan u graag te woord. Een bericht sturen via het contactformulier behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up