Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
nieuwerkerk1

Makelaar Nieuwerkerk aan den IJssel

Wanneer u uw huis wilt verkopen, komt daar heel wat bij kijken. U zit met tal van vragen. Wat is uw woning waard en voor welke prijs kunt u het te koop zetten? Misschien wilt u uw woning verkopen zonder dat hier ruchtbaarheid aan wordt gegeven en bent u op zoek naar een makelaar in Nieuwerkerk aan den IJssel die u kan helpen bij de stille verkoop. Ook is het mogelijk dat u tijdelijk uw huis wilt verhuren en kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken. Kortom, er zijn heel veel redenen te bedenken waarom u een makelaarskantoor zou willen inschakelen. Niet alleen als het om het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning gaat, maar ook bij de aan- en verkoop en de huur- en verhuur van een bedrijfspand.

Woningmakelaardij

De Woningmakelaardij behelst een aantal verschillende facetten. Uw makelaar in Nieuwerkerk aan den IJssel kan u dan ook op verschillende terreinen van dienst zijn.

Waardebepaling
Een van de eerste dingen die u moet doen wanneer u uw woning wilt verkopen, is de waarde ervan bepalen. De WOZ waarde kan daarbij een indicatie zijn. De waardepeildatum loopt echter altijd achter op de actuele datum. Omdat de de prijzen op de huizenmarkt kunnen fluctueren, is de waarde van een woning niet per definitie een stabiel gegeven. Een makelaar kan u daarom uitstekend van dienst zijn bij het bepalen van de actuele marktwaarde die niet alleen wordt bepaald door de kwaliteit van uw woning, maar waarbij ook omgevingsfactoren een belangrijke rol spelen. Door zijn ervaring en kennis van de omgeving weet hij precies hoeveel de woningen in uw gemeente en wijk op dat moment waard zijn. Vrijblijvend de waarde laten bepalen door een makelaar is dan ook zeker aan te raden wanneer u uw woning wilt verkopen.

nieuwerkerk3
nieuwerkerk8

Huis verkopen

Wanneer u heeft besloten om uw huis te verkopen dan is het moment aangebroken om met een gecertificeerd makelaar uit Nieuwerkerk aan den IJssel de gang van zaken te bespreken. Hij verschaft u onder meer inzicht hoe groot de interesse naar een woning in uw wijk is en hoe lang het gemiddeld duurt voordat een huis wordt verkocht. Ook bespreekt hij de vraagprijs. Vervolgens gaat de makelaar aan de slag voor een optimaal verkoopresultaat.

Huis kopen

Ons makelaarskantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel helpt ook potentiƫle kopers bij het vinden van een woning. Vaak laten mensen zich wanneer zij een huis gaan kopen, leiden door emoties. Door samen met een aankoopmakelaar een woning te gaan bezichtigen, weet u zeker dat de zakelijke kant niet uit het oog wordt verloren. Een makelaar geeft u advies over zaken als erfpacht, bestemmingsplannen of een bouwtechnische keuring en bekijkt uiteraard of de vraagprijs overeenkomt met de kwaliteit en ligging van de woning.

Een huis kopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Bekijk hier ons aanbod.

Woning tijdelijk verhuren

Mensen kunnen er om verschillende redenen voor kiezen om hun woning tijdelijk te verhuren. Ook hierbij kan uw makelaar uit Nieuwerkerk aan de IJssel u een goede dienst bewijzen. Zo geeft hij bijvoorbeeld advies over de mogelijkheden die de wet u biedt om uw huis voor een bepaalde termijn te verhuren. De meeste huiseigenaren willen tenslotte voorkomen dat huurders aanspraak menen te kunnen maken om langer in de woning te blijven dan dat van tevoren is afgesproken. Vanaf het moment dat uw huis te huur wordt aangeboden, is het hele verhuurproces ook online te volgen.

nieuwerkerk7

Bedrijfsmakelaar Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsmakelaardij is een andere discipline die het makelaarskantoor in Nieuwerkerk aan den IJssel uitstekend beheerst.

Verkoop of verhuur van een bedrijfspand

Zowel bij de verkoop als verhuur treedt de makelaar namens uw bedrijf in onderhandeling met belangstellende partijen en streeft daarbij naar een optimaal resultaat. In beide gevallen wordt het hele traject vastgelegd in een online dossier. Hierdoor kunnen ondernemers en eigenaren van een bedrijfspand op elk gewenst moment inzicht krijgen in de gang van zaken. De bedrijfsmakelaar zorgt er ook voor dat de gemaakte afspraken worden vastgelegd in een huur- of koopovereenkomst.

nieuwerkerk2
nieuwerkerk1

Bedrijfspand kopen of huren
Wanneer u een bepaald pand op het oog heeft, gaat de makelaar voor u aan de slag. Niet alleen heeft hij oog voor de meest gunstige koopsom of huurprijs, hij kijkt ook, in samenwerking met externe deskundigen, naar milieu- en bouwtechnische zaken. Dit om zoveel mogelijk risico's uit te sluiten bij de huur of aankoop van een bedrijfspand.

Taxaties
De waarde bepalen van een bedrijfspand is een vak apart dat de nodige expertise vergt. Die is bij Van der Panne makelaardij ruimschoots aanwezig en wordt onder meer ook toegepast bij het indienen van bezwaar- of beroepschriften tegen sommige WOZ taxaties van de gemeente.

contact

Makelaarskantoor Van der Panne is van alle markten thuis of het nu gaat om de aan- en verkoop, huur en verhuur of taxatie van een woning of bedrijfspand, onze kennis en expertise staan garant voor het beste resultaat. Wilt u ook gebruik maken van onze diensten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up