Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
rotterdam3

Rotterdam

Zoek je een betrouwbare en goede makelaar in Rotterdam voor de aankoop van nieuwbouw of voor hulp bij verkoop van je huidige woning? Van der Panne is hét makelaarskantoor dat je nodig hebt voor een succesvolle koop of verkoop in Rotterdam. Van der Panne is een verkopende makelaar die snel verkoopt, volledig zichzelf is en alle kennis en ervaring in huis heeft om jou te helpen aan een nieuwe woning. Wij zijn actief in de regio Rotterdam en begeleiden je graag in de zoektocht naar een eerste of tweede koopwoning. En ook voor een huis verkopen Rotterdam ben je bij Van der Panne aan het juiste adres.

Wat van der panne te bieden heeft

Een huis kopen Rotterdam doe je niet elke dag en daarom is het prettig als je correct geholpen wordt. Welke mogelijkheden we bieden? Van der Panne heeft als makelaar Rotterdam de nodige ervaring in de aankoop en verkoop van huizen in de regio Rotterdam. Een pand kopen óf een pand verkopen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn thuis in de dynamische Rotterdamse woningmarkt en weten hoe belangrijk het is om een woning te vinden die bij je past. Hierbij houden we rekening met je wensen en met het beschikbare budget. Of het nu gaat om een eengezinswoning Rotterdam, een loft Rotterdam of een appartement in dé havenstad van Nederland: Van der Panne is jouw makelaar Rotterdam voor een succesvolle aanpak.

rotterdam1
rotterdam2

Vastgoed kopen en verkopen

Van der Panne houdt zich als makelaar Rotterdam dagelijks bezig met het kopen en verkopen van vastgoed. We zijn zowel woning- als bedrijfsmakelaar en onderscheiden ons door een frisse en deskundige aanpak. Bij het verkopen van je huis in Rotterdam zit je bij ons goed voor de perfecte aanpak om dit snel te realiseren. Daarnaast begeleiden we ook woningzoekenden in Rotterdam en omstreken in hun zoektocht naar een nieuwe koop- of huurwoning. Als bedrijfsmakelaar zijn we een interessante partij voor bedrijven, beleggers en particulieren die op zoek zijn naar commercieel vastgoed. We zijn innovatief en onderscheidend en bieden een veelzijdig aanbod voor de aankoop of verhuur van commercieel vastgoed.

Waarom je kiest voor ons makelaarskantoor<br>

Een pand verkopen of een pand kopen in Rotterdam doe je met de hulp van ons makelaarskantoor. Wat zijn de voordelen van ons makelaarskantoor?

  • Als makelaar Rotterdam zette we maximaal in op kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid.
  • Een optimale woningpresentatie is mogelijk dankzij hightech mogelijkheden.
  • We benutten de kracht van sociale media bij verkoop en aankoop van vastgoed.
  • We werken met een hecht team dat veel waarde hecht aan heldere communicatie met onze klanten.
  • Transparantie is voor ons belangrijk, daarom kan je overal ter wereld digitaal je dossier inzien.
  • Ook taxaties maken wij met veel genoegen voor je op.
rotterdam3
rotterdam4

Neem contact op met Van der Panne als betrokken makelaar

Voor een ander koophuis Rotterdam of een huurhuis Rotterdam laat je je graag bijstaan door een ervaren makelaarskantoor. Van der Panne zet als makelaar Rotterdam in op een uitstekende service en heeft alle ingrediënten in huis voor een aanpak die werkt. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent en houden je daarom te allen tijde zo goed mogelijk op de hoogte van de vorderingen. Wil je een huis kopen of verkopen en zoek je een goede makelaar Rotterdam? Breng zeker een bezoek aan onze website voor een goede eerste indruk. Ben je op zoek naar een gratis waardebepaling of wil je graag kennismaken met ons kantoor? Aarzel niet langer, maar neem vandaag nog contact op met Van der Panne via 0180-332222 of stuur een e-mail voor een eerste kennismaking met ons makelaarskantoor.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up