Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Drakensteynpad5Zevenhuizen-01

1 oktober 2022: NVM Open Huizen Dag

08 september 2022

Terug van weg geweest! De landelijke NVM Open Huizen Dag. Door Corona was de laatste keer alweer in oktober 2019 maar dit jaar pakken we dit initiatief weer met twee handen beet. Deze keer weer geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen. Op zaterdag 1 oktober kan dit weer.

Ieder jaar weer een succes en een extra marketingtool om uw woning te verkopen. Voor ons kantoor dan ook iedere keer weer aanleiding om hieraan mee te doen. Voor woningzoekers maar vooral als service voor onze opdrachtgevers. In de laatste edities deden bijna 12.000 woningeigenaren mee. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?

1. Veel aandacht
Zowel door ons kantoor als door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.

2. Verkoopkansen nemen toe
Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van voorgaande keren, was 12 weken later bijna de helft verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was veel minder dan de helft verkocht.

3. Bereiken andere doelgroep
U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning. En het zal niet voor het eerst zijn dat deze mensen vrijblijvend rondkeken maar zo enthousiast raakten dat ze een week later een koopovereenkomst tekenden.

4. Actief in de verkoop
Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.

5. Voorsprong
Spring eruit ten opzichte van de concurrent.

6. Scheelt extra schoonmaken
Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.

7. Goed meetmoment
U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunnen we uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek bespreken.

Ons kantoor is op dit moment druk met alle voorbereidingen. Zoals u van ons gewend bent ploft de najaarseditie van ons Woonmagazine half september weer bij duizenden mensen op de deurmat. Hierin wordt er geadverteerd met ons woningaanbod en wordt er een vermelding gemaakt wanneer een woningeigenaar mee doet. Social media campagnes worden ingepland, we adverteren op het billboard langs de N219 en posters zijn besteld (welke deelnemers achter hun raam kunnen plakken om te laten zien dat ze meedoen) en dit weekend zullen de deelname Open Huis vermeldingen op onze website en funda actief worden.

Deelnemende woningen krijgen van ons een Open Huis pakket met daarin een bezoekersformulier, een inkijkexemplaar van de brochure en een unieke beachflag welke in de voortuin kan worden geplaatst. Alles voor extra aandacht!

Meer weten over dit initiatief? Neem contact met ons op!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up