Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
0

Aangesloten bij Qualis

04 maart 2020

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij heeft zich aangesloten bij Qualis. Daar zijn we hartstikke trots op. Hans van der Panne directeur van Van der Panne woningmakelaardij en commercieel directeur Kees Rigter van Qualis tekenden de samenwerkingsovereenkomst.

U bent ons alvast wel een keer tegengekomen in de (social) media of u heeft onze tuinborden gezien. Om ons te blijven onderscheiden hebben wij ons recent aangesloten bij Qualis Makelaars. Dit past als een huis bij onze organisatie. Wij willen ons bedrijf naar een ander level brengen en daar past deze oplossing fantastisch bij. Wij zijn een onderscheidend NVM makelaarskantoor met 2 vestigingen in Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen. Op het gebied van kwaliteit, transparantie, interactie en klanttevredenheid onderscheiden wij ons. Het is voor ons vanzelfsprekend om hierbij gebruik te maken van hightech mogelijkheden om uw duurzame bezit optimaal te presenteren. Als geen ander makelaarskantoor in de regio Zuidplas weten wij wat er speelt in het hogere segment. Een geliefde bouwstijl of architectuur, de levendige stadslocatie, die zeldzaam stille plek in het buitengebied, het gewilde villapark of die meest favoriete, moderne gezinswijk. Hoe dan ook, uw duurzame bezit heeft één of meer unieke kenmerken. En dat bepaalt uiteindelijk de prijs. U heeft slechts één keer de mogelijkheid uw woning te verkopen, en dan wilt u het hoogst haalbare resultaat. Dat bereiken wij onder andere door kandidaten te benaderen welke wij eerder in het hogere segment zijn tegengekomen.

Onze deelname aan Qualis is een feit. Wij zijn trots op onze eerste uitgave van dit magazine. Hierdoor kunnen wij u als eigenaar de mogelijkheid bieden om uw duurzame bezit op een geheel exclusieve manier onder de aandacht te brengen. Maar dit is ook een mogelijkheid om ons kantoor te onderscheiden. Het toont u een overzicht van de mooiste premium woningen op regionaal, landelijk en Europees niveau. Dit wordt gecombineerd met verhalen over trends en ontwikkelingen in de woningmarkt, interieur, kunst, reizen en culinair genieten.

Bent u op zoek naar een woning in het hogere segment of denkt u juist aan verkoop? Met Qualis kiest u niet voor één makelaar maar voor ons krachtige netwerk. Bestaande uit 55 exclusieve NVM-makelaarskantoren. Met onze slimme marketingstrategieën brengen we uw huis landelijk onder de aandacht. www.qualis.nl

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up