Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
1800x1200_coronavirus_1

Corona virus, hoe gaan wij ermee om?

11 maart 2020

Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Er komt nu een nieuwe maatregel bij. Sinds maandagavond 9 maart 2020 wordt ook opgeroepen om geen handen meer te schudden. Hoe gaat ons kantoor hiermee om?

Het zal u niet zijn ontgaan, sinds maandagavond wordt opgeroepen om naast de eerdere adviezen ook geen handen meer te schudden. Wij geven hier als kantoor gehoor aan en hebben ons beleid hierop aangepast. We vertrouwen erop dat u hier begrip voor heeft.

Rody Zuur, NVM-makelaar, geeft aan: “Wij merken nog geen effect van het coronavirus op het aantal bezichtigingsaanvragen. Sterker nog, de agenda's zitten steeds voller en het aantal huizen wat in de verkoop komt neemt toe. Er is nog steeds significant sprake van meer vraag dan aanbod en dit levert vele bezoekers per woning op. Wel hebben wij als kantoor een beleid gecommuniceerd, zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en nemen daarom maatregelen. Als onderscheidend en vooruitstrevend makelaarskantoor werken we heel veel digitaal en hier gaan we nog actiever op inspelen. Dit geldt overigens ook voor onze hypotheken welke via Koudijs Hypotheken worden verzorgd.

Woning bezichtigen via 360 graden video's
Op dit moment zijn we druk bezig met video opnames voor 360 graden bezichtigingen. Extra handig voor mensen die vanuit huis een woning willen bekijken. Onze makelaars laten u alle ruimtes zien en vertellen alle ins en outs over de woning. In de comments van de video is het mogelijk om vragen te stellen.

Thuis de koopakte ondertekenen
Uiteraard is dit al langer mogelijk maar wij merken een toenemende behoefte hierin.Het is dan niet meer nodig om met beide partijen op ons kantoor af te spreken om samen de koopakte te tekenen. Even niet zo gezellig, maar helaas moeten we hier wel over nadenken en uiteraard de ruimte in bieden voor mensen die hier behoefte aan hebben.

Hypotheek- en verzekeringsadvies op afstand
Niet alleen bij ons kantoor is er veel contact, ook bij onze hypotheekadviseur vinden er veel fysieke afspraken plaats. Hij biedt diverse mogelijkheden om e.e.a. digitaal te doen, via Skype of via videobellen. Voordelen zijn dat je het gesprek in je eigen vertrouwde omgeving kunt voeren én het bespaart je reistijd.

Goed bereikbaar
Als voorbereiding op de aankoop of verkoop van een woning rijzen er diverse vragen. Zoals u van ons gewend bent zijn wij goed bereikbaar, niet tot 17.00 uur maar gewoon tot 17.30 uur. Maar ook in de avonduren draaien wij onze hand er niet voor om om even te bellen, te mailen of via WhatsApp te reageren. Ook zijn onze presentaties uitgebreid, voor zowel onze woningen als voor onze bedrijfsmatige objecten. Naast de uitgebreide aanbiedingsteksten en professionele fotografie geven wij je ook een goed beeld van de woning met video's, interactieve plattegronden en een 360° tour. En de Van der Panne VR-brillen komen nu wel heel goed van pas!

Geen handen schudden
Uiteraard is het gewoon mogelijk om een fysieke bezichtiging in te plannen, wel worden er dan volgens het advies van het RIVM geen handen geschud. Wij vertrouwen erop dat u hier begrip voor heeft.

Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up