Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
__nvm-header-tbv-leden_1032x305px

De vernieuwde NVM Open Huizen Dag

07 september 2021

Zoals u van ons gewend was lieten we in vorige edities consumenten laagdrempelig kennismaken met ons woningaanbod. Helaas is dit de laatste edities niet doorgegaan vanwege het corona virus. Dit keer wederom geen deelnemende huizen om te bezoeken, maar gaan we als NVM-makelaars thuis langs bij consumenten en geven we vrijblijvend advies op al hun woonvragen!

Met de vernieuwde NVM Open Huizen Dag willen we als NVM-makelaars laten zien dat wij mensen graag helpen bij hun woonvragen, en we hopen hierdoor ook de huizenmarkt meer in beweging te krijgen. De NVM Open Huizen Dag is niet weg te denken en bewijst zich al vele jaren. Toch zoeken we steeds naar verbeteringen. Uit een speciaal onderzoek dat we hebben laten uitvoeren kwam naar voren dat consumenten diverse woonvragen hebben. Ze zijn op zoek naar deskundig en persoonlijk advies. Daarbij komt dat wij er vanwege Covid nog geen voorstander van zijn dat mensen nu massaal woningen gaan bezoeken. Vrijblijvend diverse woningen kunnen bezoeken stond namelijk centraal in onze “normale” NVM Open Huizen Dag die we vele jaren met succes hebben georganiseerd. Met onze nieuwe opzet brengen we nu het beste samen: Persoonlijk en deskundig advies op maat en dat bij de consument thuis of zelfs online.

Op deze dag kunt u bij ons terecht met allerlei vragen over uw woning, de waarde, verduurzamingsmogelijkheden of ons woningaanbod. En dit geheel in een nieuwe opzet en een persoonlijke afspraak met een van onze makelaars. Tijdens de gratis en vrijblijvende afspraak beantwoorden wij alle woonvragen en geven we u deskundig advies. Het enige dat u hoeft te doen is uw gegevens doorgeven voor een afspraak thuis of online.

De NVM Open Huizen Dag 2021 vindt plaats op zaterdag 2 oktober.

Accepteer cookies om deze video te bekijken

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up