Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
pexels-scott-webb-2451264

Dit zijn de interieurtrends van 2021

06 januari 2021

We hebben het bewogen jaar 2020 achter ons gelaten en gaan het nieuwe jaar vol goede moed in. Een nieuw jaar betekent ook nieuwe interieurtrends. Wat de trends voor aankomend jaar zijn, leest u in dit artikel.

Staat u op het punt om uw huis opnieuw in te richten, of bent u gewoon benieuwd wat u in de interieurwinkels kunt aantreffen komend jaar, laat u dan inspireren door de nieuwste trends op interieurvlak. We zien komend jaar veel trends terugkomen die we de afgelopen tijd ook al zagen, maar dan net even in een ander jasje gegoten.

De kleur donkerblauw
Goed nieuws voor de liefhebbers van donkerblauw: deze trendkleur blijven we het komende jaar nog veel zien! Niet alleen op muren komt deze kleur terug in het interieur, ook in meubels.

De kleur blauw is net even iets minder hard dan zwart en geeft uw muur of meubels een stuk meer karakter. Daarnaast is de kleur goed te combineren met andere trendkleuren, zoals met okergeel en oudroze.

Haal de natuur in huis
Planten, planten en nog eens planten.Ook komend jaar mag u weer veel kamerplanten in huis neerzetten. Door het toevoegen van verschillende planten verbindt u binnen en buiten. Door andere natuurlijke materialen zoals linnen, alpaca wol, biologisch katoen, bamboe, hout en droogbloemen te combineren met de kamerplanten blijft u in de interieurtrend van duurzaam en milieubewust. Bij duurzaamheid kunt u verder denken aan producten van bio-plastic, gerecyclede materialen en items die een lagere impact op het milieu hebben.

Lichte houtsoorten
We zien het al een aantal jaar terugkomen bij veel mensen in het interieur, maar ook dit jaar krijgen lichte houtsoorten een prominente rol. De lichte houtsoorten komen voornamelijk vanuit de Scandinavische interieurstijl, maar zien we nu ook in andere stijlen terug. Creëer een industriële stijl in uw huis door het lichte hout te combineren met zwarte stalen details. Wilt u meerdere houtelementen laten terugkomen? Combineer verschillende houtsoorten en kleurtonen met elkaar om te voorkomen dat het “saai” wordt.

Maak een statement
Een pronkstuk in uw huis is een fijne manier om de aandacht te trekken. U maakt een statement met uw interieur en het staat ook nog eens stijlvol. Denk hierbij aan een grote plantenpot, mooi beeld op een pilaar of een opvallend schilderij. Laat uw persoonlijkheid terugkomen in het interieur en creëer een stijlvolle, luxe look!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up