Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
pexels-anna-shvets-3902883

Gevolgen avondklok voor de makelaardij

21 januari 2021

Gister heeft minister-president Mark Rutte ons tijdens de persconferentie nieuwe informatie gegeven over de extra maatregelen om de gevolgen van de derde coronagolf te beperken. Wat deze maatregelen zijn en hoe wij ermee omgaan, leest u in dit artikel.

Gister heeft minister-president Mark Rutte ons tijdens de persconferentie nieuwe informatie gegeven over de extra maatregelen om de gevolgen van de derde coronagolf te beperken. Een maatregel waar veel over gesproken wordt, is de avondklok tussen 20:30 en 04:30 uur. Verder wordt het aantal gasten dat u thuis mag ontvangen teruggebracht naar slechts één per dag in de privésfeer.

Wat voor gevolgen heeft dit voor bezichtigingen?
Het bezichtigen van een woning wordt niet gezien als werkzaamheden die belangrijk genoeg zijn om in de avond plaats te vinden. Voor ons verandert er niks; wij houden onze bezichtigingen namelijk enkel overdag.

Een tweede grote wijziging is het aantal gasten dat u thuis mag ontvangen. Dit is teruggedraaid naar één persoon per dag in een privésituatie. Deze aanscherping heeft tevens geen invloed op het eerder opgestelde en goedgekeurde protocol voor veilige bezichtigingen. Dit komt doordat een bezichtiging van een woning niet geldt als privésituatie. We kunnen gelukkig gewoon doorgaan met bezichtigingen zoals we dat de laatste tijd gewend zijn.

Voor uw veiligheid benoemen we nog even kort hoe wij de veiligheid tijdens een bezichtiging waarborgen: u mag met maximaal twee personen (inclusief kinderen) naar de bezichtiging komen en dient beide een mondkapje te dragen en afstand te houden.

Heeft u vragen over de veiligheid tijdens een bezichtiging? Neem gerust contact met ons op!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up