Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
safe_image

Nieuwe invulling Start verkoop Praal

30 augustus 2019

Er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar! Daarom krijgt het start verkoop moment van 5 september een andere invulling

Op 15 juni zijn wij gestart met de Pre-sale van de nieuwe wijk Praal in Nieuwerkerk aan den IJssel. De belangstelling voor de woningen in Praal is enorm en er zijn zelfs nog maar 2 woningen beschikbaar. Dat is heel goed nieuws alleen krijgt het start verkoop moment van 5 september daarmee een andere invulling. Dit evenement zal worden gebruikt om de toekomstige buren (mensen met een reservering) met elkaar kennis te laten maken.

Indien je geïnteresseerd bent in een van de 2 beschikbare woningen, kun je nu nog een afspraak maken met één van de adviseurs van NEXTHome en een woning reserveren. Vanaf 5 september zullen de overgebleven woningen in de vrije verkoop worden verkocht.

Volgende fase in de wijk Esse Zoom
We zijn op dit moment ook alweer volop in voorbereiding met een nieuwe en volgende fase in de wijk Esse Zoom. In deze fase zullen wij veelal dezelfde woningtypes gaan realiseren. Als je bij de Pre-sale van Praal te laat was om de droomwoning te reserveren, zorg dan dat je er de volgende keer als eerste bij bent. Via je online account houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de volgende fase.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up