Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Fundastopper NVM Online Bieden 1200x860 px

NVM Online Bieden

25 april 2020

Nieuw bij Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij: ontvang de beste biedingen via ons online biedplatform.

Woningen worden tegenwoordig vaak verkocht via een inschrijving. Veel mensen vinden dat niet fijn. Het is moeilijk om te bepalen hoe hoog jouw bod moet zijn. Maar ook welke voorbehouden je kunt bedingen, bijvoorbeeld ten aanzien van de financiering of de bouwkundige keuring. En vaak ontbreekt de transparantie: wordt mijn bieding niet gebruikt in de onderhandeling met een ander? Om al die redenen is NVM Online Bieden een fijne tool die beide partijen helpt met de ver- en aankoop van een woning. En een verkoopsysteem die door de transparantie goed past bij onze visie.


Online Bieden, wat is het?
NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Het platform maakt het biedproces transparanter en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen.

Verkopen via NVM Online Bieden geeft alle geïnteresseerden hiermee gelijke kansen. Het is een eerlijke manier van verkopen die bovendien tot de maximale opbrengst leidt. Misschien heb je zelf weleens mee gedaan aan een gesloten inschrijving. Je weet hoe frustrerend dat kan zijn omdat je geen enkel houvast hebt wat je moet bieden. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces, zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet. Om te voorkomen dat er ongewenste bieders deelnemen aan het biedproces zijn er een aantal stappen die (al dan niet verplicht) doorlopen moeten worden voor een bieder een eerste bod kan uitbrengen op een woning. Zo dienen zij een account aan te maken en dienen ze zich (optioneel) te identificeren bij ons kantoor. Het account daadwerkelijk activeren dient namelijk door ons handmatig te gebeuren, dus bij twijfel kunnen we ervoor kiezen dit niet te doen.

Zodra iemand anders een bod doet zie je dat en kun je bepalen of je een hoger bod wilt doen. Als jouw bod uiteindelijk het hoogst is, krijg je binnen 2 werkdagen te horen of de verkoper jouw bod ook daadwerkelijk het meest aantrekkelijk vindt. Dat hangt niet alleen af van de prijs, maar ook van de andere voorwaarden die je stelt. Is jouw voorstel het meest aantrekkelijk voor de verkoper, dan wordt een afspraak gemaakt om de koopakte te ondertekenen.

De voordelen van Online bieden:

✅ transparant en inzichtelijk

✅ realistische biedingen

✅ nergens aan vast zitten

✅ snel en effectief

Jouw woning ook verkopen via NVM Online Bieden?

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up