Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
e33557e67c21bf23b4b721ff14f16d4962758ad3a6d85a5b75422913151d34b2

Thematisch bezichtigen

28 maart 2023

Ons kantoor kondigt met trots de lancering aan van een nieuwe en unieke service: Thematisch Bezichtigen. Deze innovatieve aanpak maakt de zoektocht naar een woning niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk leuker en persoonlijker. De markt is veranderd en dit vergt nou eenmaal een andere aanpak.

Een bezichtiging moet net zo bij je passen als een huis, dat vindt de Amerikaanse stylist Lena Davis. Bezichtigingen zijn tegenwoordig allemaal hetzelfde en dus saai. We scheren iedereen over 1 kam terwijl een huis juist uniek is. In Los Angeles doen ze dat anders en mag je zelf jouw bezichtiging bepalen qua thema. Het team van Van der Panne gelooft heilig in deze filosofie en gaan dit vanaf vandaag ook aanbieden.

De allereerste thematische bezichtiging, genaamd "Feyenoord Stijl", is nu beschikbaar. Fans van de populaire voetbalclub kunnen zich onderdompelen in de passie van Feyenoord en de sportieve sfeer van de woning ervaren. Deze unieke bezichtiging is bedoeld om het koopproces op een speelse manier te verrijken en het huis direct als thuis te laten voelen.

Van der Panne Makelaardij heeft ter introductie van deze nieuwe service een vermakelijke video gemaakt waarin twee bezoekers de ultieme Feyenoord-ervaring beleven tijdens hun bezichtiging. In de video combineren zij hun liefde voor voetbal met het vinden van hun droomhuis. Bekijk de video via de onderstaande link:


Accepteer cookies om deze video te bekijken

Met de lancering van Thematisch Bezichtigen zet Van der Panne Makelaardij een nieuwe standaard in de woningmarkt en biedt het klanten een onvergetelijke en gepersonaliseerde ervaring. Houd hun sociale media en website in de gaten voor toekomstige thema’s en updates.

#ThematischBezichtigen #FeyenoordStijl #VanderPanneMakelaardij #Huizenjacht #Wooninspiratie

Voor meer informatie over Van der Panne Makelaardij en Thematisch Bezichtigen, neem contact op met Rody Zuur, te bereiken op 06-41503590 of rody@vdpanne.nl

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up