Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
istockphoto-674344466-170667a

Van der Panne ontbijt cafe

18 september 2023

Op zoek naar een huis en wel wat begeleiding nodig? Op zaterdag 30 september, voordat de Open huizen route begint, organiseert ons kantoor van 10.00 tot 11.00 uur een Open huis café! U bent van harte welkom op ons kantoor voor koffie en een croissantje. Samen met u nemen we uw woonwensen door.

Ontbijt Sessie: Kom langs en bespreek uw woonwensen!

Datum: Zaterdag 30 september
Tijd: 10.00 - 11.00 uur

Op zoek naar een woning? Of in een oriënterende fase? Wij nodigen u van harte uit voor onze gezellige ontbijt sessie op zaterdag 30 september. Tussen 10.00 en 11.00 uur staan wij klaar met een heerlijke kop koffie en een verse croissant om uw woonwensen te bespreken.

Heeft u altijd al gedroomd van uw ideale woning? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar ons actuele woningaanbod en de deelnemende woningen aan het Open huis? Kom gerust langs en ontdek wat wij te bieden hebben. Onze deskundige makelaars staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Daarnaast hebben we een ervaren hypotheekadviseur ter plaatse om u te informeren over de mogelijkheden en om uw financiële vragen te beantwoorden.

Wij kijken er naar uit u te verwelkomen op deze informele en informatieve ochtend. Samen maken we uw woondromen werkelijkheid!

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up