Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
alexander-andrews-A3DPhhAL6Zg-unsplash (1)

Taxaties

Als taxateur en onafhankelijk deskundige voor commercieel vastgoed bedient Van der Panne Makelaardij het klein- en middensegment in de regionale vastgoedsector Groot Rotterdam.

Bedrijfspand taxeren
Uw bedrijfspand door ons laten taxeren? Onze taxateurs beschikken over hoge mate van ervaring, inzicht en marktkennis en staan borg voor een objectief bedrijfseconomisch of fiscaal waardeoordeel,

Gekwalificeerde taxateurs
Mede door permanente educatie en lidmaatschappen van NVM business, registratie bij Vastgoedcert. kamer bedrijfsmatig en het lidmaatschap van het Taxatie Management Instituut blijft onze expertise actueel, zijn wij volledig gekwalificeerd en voldoen wij aan alle eisen van de landelijk erkende financieringsinstellingen.

Onze kwaliteit heeft er niet voor niets voor gezorgd dat wij op de shortlist staan van de FGH bank. Door de deelname aan het Taxatie Management Instituut wordt bovendien hard gewerkt aan de transparantie van de uitgebrachte waarderingen.

Onze expertise kunnen wij ook zeer goed gebruiken bij het indienen van bezwaar- en beroepschriften met betrekking tot de door de gemeente uitgebrachte WOZ taxaties. Op dit gebied worden aanzienlijke jaarlijkse besparingen gerealiseerd.

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up