Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Benno Premselastraat 30-32

Rotterdam Huurprijs: € 3.850,- per maand
favorite
  • Bedrijfsoppervlakte 191 m2

Omschrijving

Op zoek naar écht een leuke plek om te werken? In een omgeving met niet alleen maar stenen maar ook groen en water? En op loopafstand van het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. Dan is dit je nieuwe plek! In het eerste kwartaal van 2025 wordt nieuwbouwproject Zwart-Wit opgeleverd, ontworpen door de succesarchitect Tjeerd de Jong met gaaf metselwerk, naar binnendraaiende “tuindeuren” op de begane grond en een Frans balkon op de verdieping. En in dit complex kunnen we iets unieks aanbieden!

Op de hoek van het complex kunnen namelijk 4 units geschakeld worden, zodat er een ruimte ontstaat van 13,5 meter diep en 10,60 meter breed. Heel leuk zijn de vier vides die aanwezig zijn van 12 m2 per stuk, leuke plekken om te werken of om te brainstormen. In totaal heb je dan de beschikking over 191 m2 bedrijfs-/kantoorruimte.

Een andere optie is om twee units naast elkaar te huren, zodat er een ruimte ontstaat van 6,46 meter diep en 10,60 meter breed. Dan zijn er twee vides die ook ieder 12 m2 groot zijn. In totaal heb je dan de beschikking over 92 m2 bedrijfs-/kantoorruimte.

Ook een optie is om één unit te huren van 6,46 meter diep en 5,20 meter breed met een vide van 12 m2. In totaal heb je dan de beschikking over 46 m2 bedrijfs-/kantoorruimte.

Alle maten zijn netto maten, ook wel VVO genoemd, verhuurbaar vloeroppervlak.

De units kunnen kant en klaar worden opgeleverd (dus met vloer- en wandafwerking maar ook met toilet en of keukens en verwarming), uitgangspunt bij de huurprijs is een casco oplevering, de hoekunits hebben ieder wél een toilet.

Locatie:
Het bedrijvenpark Rotterdam-Nesselande is een duurzaam bedrijvenpark aan de rand van Rotterdam, ruim van opzet met een kwalitatief hoogwaardig en doelmatig ingerichte buitenruimte. Het biedt een groene omgeving en de nabijheid van sport- en winkelvoorzieningen aan de Zevenhuizerplas. Zwart-Wit ligt aan de Benno Premselastraat met aan de achterkant het groen van de Onderweg en het water van de Ringvaart. Het complex ligt op loopafstand van het Oude Dorp van Nieuwerkerk waar je na werktijd diverse horeca hebt waar je een wijntje kunt drinken en/of een hapje kunt eten.

Opleveringsniveau casco:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
• Vloerbelasting begane grond tot 1.000 kg/m2, verdiepingsvloer tot 500 kg/m2
• Scheidingswanden, kalkzandsteen 214 mm
• Houten trap in witte grondlak
• Buitengevel in twee kleuren metselwerk
• In RAL gespoten aluminium kozijnen en deuren
• Isolerende beglazing
• Geïsoleerd betonnen dak met bitumineuze dakbedekking
• Dak-doorvoeren ten behoeve duurzame voorzieningen en installaties
• Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en voorzien van loze leidingen.
• Glasvezelaansluiting
• Toilet in de hoekunits
• Plafondhoogte minimaal 2,60 meter op zowel de begane grond als de verdieping

Bestemmingsplan:
Op deze locatie zijn bedrijven tot en met categorie 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Het is niet toegestaan om het geheel voor meer dan 50% als kantoor te gebruiken.

Opleveringsdatum:
In overleg, gemikt wordt op het najaar van 2024.

Huurprijs:
De huurprijs voor optie 1 bedraagt € 3.850,- per maand
De huurprijs voor optie 2 bedraagt € 1.895,- per maand
De huurprijs voor optie 3 bedraagt € 950,- per maand voor een tussenunit en € 1.050,- per maand voor een hoekunit.

De huurprijzen zijn excl. BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten is nader vast te stellen, zodra de hoogte van de VVE bijdrage bekend is. Dit zal circa € 100,- per maand excl. BTW per unit bedragen. De levering van elektra, water en internet dient huurder zelf aan te vragen en te voldoen.

Parkeren:
Elke unit heeft zijn eigen parkeerplaats. In de directe omgeving zijn nog eens onbetaalde openbare parkeervoorzieningen.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 191 m²
Voorzieningen Betonvloer, Toilet, Pantry
Vloerbelasting 1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
Afstand tot de bank Van 1000 tot 2000 meter
Afstand tot ontspanningsvoorziening Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot restaurant Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot winkel Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot snelwegafrit Op 1000 tot 1500 meter
Afstand tot N.S. station Van 2000 tot 3000 meter
Afstand tot bushalte Op 500 tot 1000 meter
Afstand tot metrohalte Op 1000 tot 1500 meter
VanderPanne-HR-6745
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up