Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Cornusbaan 47

Capelle aan den IJssel Huurprijs: € 900,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 102 m2

Omschrijving

Unieke Aanbieding! Kantoorruimte met drie parkeerplaatsen op het Capelle Trade Center

Bent u op zoek naar een ideale kantoorruimte die perfect aansluit op de behoeften van uw bedrijf? Zoek niet verder! Wij bieden een unieke kans om uw onderneming te vestigen op het moderne en goed gesitueerde Capelle Trade Center.

Kenmerken van het pand:
- Oppervlakte: 102 m2 aan ruimte, zorgvuldig ontworpen om een efficiënte indeling te garanderen en uw team optimaal te laten presteren.
- Drie toegewezen parkeerplaatsen: Deze waardevolle extra voorziening zorgt ervoor dat uw medewerkers en bezoekers nooit hoeven te zoeken naar parkeergelegenheid en zodoende zonder zorgen naar uw kantoor kunnen komen.
- Moderne faciliteiten: Het pand is uitgerust met state-of-the-art voorzieningen om een productieve werkomgeving te waarborgen, inclusief snelle internetverbinding, airconditioning en geavanceerde beveiligingssystemen.

Capelle Trade Center en omgeving:
Het Capelle Trade Center is een dynamisch bedrijventerrein dat bekend staat om zijn gunstige ligging en uitstekende bereikbaarheid. Met directe toegang tot belangrijke snelwegen en het openbaar vervoer (bus naar metro en treinstation Rotterdam Alexander/Schollevaar) in de nabijheid, is het voor zowel medewerkers als klanten gemakkelijk te bereiken. Het pand bevindt zich in het Hoofdweg gebied en is uitstekend bereikbaar per auto. De op- en afritten (Rotterdam Alexander / Capelle aan den IJssel) van de A20 liggen op nog geen kilometer afstand.

Waarom kiezen voor deze kantoorruimte:
1. Uitstekende locatie: Ideaal gelegen waardoor uw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten en partners.
2. Ruime parkeergelegenheid: Drie toegewezen parkeerplaatsen voegen gemak en comfort toe aan uw dagelijkse werkzaamheden.
3. Professionele uitstraling: Het moderne gebouw en de goed onderhouden omgeving dragen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf.
4. Flexibele indelingsopties: De 102 m2 bieden u de mogelijkheid om uw kantoor naar wens in te richten en aan te passen aan de behoeften van uw team.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen op het Capelle Trade Center. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en meer te weten te komen over de vele voordelen die deze kantoorruimte te bieden heeft. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

*Let op: deze aanbieding is onderhevig aan beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.*

Huurprijs:
€ 900,- per maand excl. BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 175,45 per maand excl. BTW ten behoeve de navolgende diensten:
- Onderhoud terrein;
- Onderhoud installaties;
- Glasbewassing;
- Voorschot water, stadsverwarming en elektra;
- Gebouwverzekering (incl. glas)
– 5% administratiekosten over het bovengenoemde leveringen en diensten.
Het gebruik van water en elektra zal worden verrekend op basis van nacalculatie.

Voorzieningen
De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
• representatieve entree;
• personenlift;
• systeemplafond met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
• kabelgoten ten behoeve van data- en telecombekabeling, voorzien van elektra en aanwezige databekabeling;
• isolerende beglazing;
• verwarming middels radiatoren (stadverwarming);
• intercominstallatie met elektrisch deuropener;
• gescheiden sanitaire voorzieningen per verdieping;
• pantry;
• mindervalide toilet op de begane grond;
• aanwezige vloerbedekking;
• airconditioning.

Opleveringsdatum:
In overleg, per direct mogelijk.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Bestemmingsplan:
Het object valt in het bestemmingsplan "Hoofdweg". Bedrijfsdoeleinden t/m categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Kantoorruimte

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend
VanderPanne-HR-6745
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up