Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Kerklaan 76

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 495,- per maand
favorite
  • Bedrijfsoppervlakte 92 m2

Omschrijving

Aan de gezellige Kerklaan in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel is deze bedrijfsruimte beschikbaar welke echt uitsluitend als opslagruimte geschikt is.

Metrages:
De ruimte is 37 m2 op de begane grond en er is een zolderverdieping van 42 m2

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 495,- per maand exclusief BTW.

Voorschot servicekosten:
Er is een voorschot van servicekosten verschuldigd voor de levering van water en elektra. Deze bedraagt € 50,- excl. BTW per maand e.e.a. afhankelijk van het te vestigen c.q. verbruik van het bedrijf.

Afmetingen:
6,96 diep en 5,37 breed, de zolderverdieping erboven is nog eens 8,63 x 4,92

Voorzieningen:
Aan de voorzijde van de ruimte is een dubbele deur aanwezig (2,30 breed en 2,89 hoog), verder is er een uitstort gootsteen. Op de zolder is een kantoortje aanwezig.

Ligging:
Het geheel ligt in de oude dorpskern van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar vanaf rijksweg A-20 en A-12 via de N-219.

Huurbetaling:
Vooruitbetaling per maand.

Oplevering:
Een directe oplevering is mogelijk.

Huurtermijn:
Telkens een jaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2006 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW, een en ander afhankelijk van de uitkomst van een eventueel door derden in opdracht van verhuurder naar huurder te verrichten kredietwaardigheidsonderzoek.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op ten minste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 92 m²
Voorzieningen Lichtstraten, Betonvloer
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding Per datum

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk
VanderPanne-HR-6745
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up