Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Knibbelweg 24

Zevenhuizen Vraagprijs: € 495.000,- v.o.n.
Verkocht
  • Perceeloppervlakte 681 m2

Omschrijving

De laatste kavel aan de Knibbelweg! En doordat dit kavel maar liefst 18 meter breed is, is het mogelijk om een huis te bouwen van 14 meter breed (het hoofdgebouw dient aan beide zijden minimaal twee meter van de erfgrens af te staan) en 15,4 meter diep!

Vrijstaand wonen aan de rand van de prachtige nieuwbouwwijk Koningskwartier. Vervul uw droom en realiseer uw eigen droomhuis op dit kavel van 681 m2 aan de populaire Knibbelweg. Dé weg met een landelijke uitstraling maar toch dichtbij de woonwijk en voorzieningen. Het Koningskwartier is eenvoudig met de fiets (of uiteraard lopend) te bereiken, erg belangrijk is dat er geen autoweg tussen de Knibbelweg en het Koningskwartier komt, zo blijft de Knibbelweg rustig.

‘Koningskwartier’ is een nieuwe woonwijk met een ruime variatie aan woningtypes, waarbij goed is nagedacht over de invulling van de ruimte; dit kenmerkt zich in de ruime parkeergelegenheid en de fraai aangeplante groenstroken. Dit zorgt voor een rustige (speel) omgeving en privacy. Het centrum van Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants en sportfaciliteiten is op fietsafstand gelegen. Recreatiegebied De Rottemeren, de nieuwe Willem Alexander Roeibaan alsmede de uitvalswegen naar Rotterdam, Gouda en Den Haag zijn binnen enkele minuten bereikbaar.
In de wijk Koningskwartier in Zevenhuizen wordt een nieuwe basisschool gebouwd als onderdeel van het Integraal Kindcentrum Koningskwartier (IKC). Het tijdelijke gebouw is aan het begin van schooljaar 2019 geopend. In 2022 is het definitieve complex gerealiseerd.

EEN EIGEN HUIS BOUWEN
Waar begin je? Dit kan op diverse manieren. Je kunt alles volledig in eigen beheer doen maar je kunt ook voor een architect gaan die het gehele proces voor u uit handen neemt. Uiteraard zijn er ook diverse marktpartijen die zgn. cataloguswoningen realiseren. Hulp nodig? Neem gerust contact op met ons kantoor. De getoonde impressies zijn gemaakt door WnS Architecten en dienen uiteraard slechts als impressies te worden gezien, er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Beide woningen passen binnen de regelgeving voor de locatie aan de Knibbelweg en kunnen dus mooi als inspiratie dienen. Toch benieuwd naar de mogelijkheden? WnS Architecten staat u graag te woord!

LOCATIE
De kavel ligt aan de rand van het Koningskwartier aan de Knibbelweg.

PRIJS
€ 495.000 v.o.n. incl. BTW

WANNEER KUNT U BEGINNEN
De kavel is bouwrijp en de bestemming is Lintzone - Uit te werken. Er is een kavelpaspoort gemaakt waarin precies staat uitgelegd aan welke regels u zich dient te houden. Vraag hiernaar bij ons kantoor. De bebouwing lintzone biedt de mogelijkheid om grotere woningen te bouwen dan in het Koningskwartier.

UITWEG EN OVERIGE VOORZIENINGEN
Door en voor rekening van verkoper is aanleg van een uitrit gerealiseerd. De voorzieningen voor elektra, water en riool zijn ook aanwezig.

BODEMONDERZOEK
Door en voor rekening van verkoper is een bodemonderzoek uitgevoerd. Hieruit is gebleken dat de locatie geschikt is voor woningbouw.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Zevenhuizen
Sectie : E
Nummer : 3659 (gedeelte)
Grootte : 681 m2 (dient nog kadastraal uitgemeten te worden)

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

Soort object Bouwgrond
Bouwvorm Niet van toepassing
Ligging Aan een rustige weg, vrij uitzicht, buiten de bebouwde kom, landelijk gelegen

Indeling

Perceeloppervlakte 681 m²

Buitenruimte

Tuin Geen tuin

Bergruimte

Garage Geen garage

Overig

Permanente bewoning Ja
Huidig gebruik bouwgrond
Huidige bestemming bouwgrond

Kadastrale gegevens

Gemeente Zevenhuizen
Sectie E
Perceelnummer 3659
Oppervlakte 681 m²
VanderPanne-HR-6621
Interesse in deze woning?

Esmille helpt u graag

Delen

Vergelijkbare objecten

Dorpsstraat 44

Zevenhuizen Vraagprijs: € 995.000,- k.k.
  • 1003 m2
  • 253 m2
  • 10 kamers

Anjerlaan 2

Zevenhuizen Vraagprijs: € 1.495.000,- k.k.
  • 760 m2
  • 294 m2
  • 9 kamers

Landgraaf 12

Zevenhuizen Vraagprijs: € 975.000,- k.k.
  • 292 m2
  • 194 m2
  • 5 kamers
fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up