Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Knibbelweg 31

Zevenhuizen Huurprijs: € 950,- per maand
Verhuurd
  • Bedrijfsoppervlakte 185 m2

Omschrijving

Voor verhuur is beschikbaar een multifunctionele doch eenvoudige bedrijfs-/opslagruimte met twee parkeerplaatsen. De bedrijfsruimte is uitermate geschikt als opslag- en/of bedrijfsruimte. De vestiging van bedrijven t/m milieucategorie 2 zijn mogelijk. Houdt u er rekening mee dat de hoogte (2.06 meter) van de bedrijfsruimte beperkt is.

Het is alleen geschikt als opslag. Er is geen water en toilet aanwezig.

Oppervlakte:
De unit beschikt over een totaal oppervlak van ca. 185 m² met een afmeting van ca. 19,95 meter bij 9,30 meter en is verdeeld in 3 ruimtes.

Locatie / bereikbaarheid:
Het geheel ligt net even buiten de bebouwde kom van Zevenhuizen en is goed bereikbaar vanaf rijksweg A-20 en A-12 via de N-219 naar de Noordelijke dwarsweg naar de Knibbelweg.

Parkeren:
De unit beschikt over 2 parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat op volgende wijze:
- Garagedeur (2,35 x 2,14);
- Betonvloer;
- Verlichting;
- Diverse stroompunten;
- Twee parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan:
Het object valt in het bestemmingsplan "Zuidplas Noord".
Bedrijven tot en met milieucategorie 2 hebben de mogelijkheid zich op deze locatie te vestigen. Een lijst met bedrijven welke zich op deze locatie mogen vestigen is op aanvraag beschikbaar.

Huurprijs:
€ 950,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
€ 50,- exclusief BTW per maand.
Er is een voorschot van servicekosten verschuldigd is voor de levering van elektra, e.e.a. van het te vestigen bedrijf. Het gebruik geschiedt middels tussen meters. Er wordt geen gas aangeleverd.

Huurtermijn:
5 jaar, kortere huurperiode is bespreekbaar.

Huurgarantie:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 185 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer
Kantoorruimte aanwezig Nee
Terrein aanwezig Nee

Overdracht

Status Verhuurd
Aanvaarding Direct

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Parkeergelegenheid

Parkeerpl. overdekt 2

Diversen

Onderhoud binnen Redelijk
Onderhoud buiten Redelijk
VanderPanne-HR-6745
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

Vergelijkbare objecten

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up