Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij
Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij

Steenbakkerij 14 a

Nieuwerkerk A/d IJssel Huurprijs: € 1.416,- per maand
favorite
  • Bedrijfsoppervlakte 55 m2

Omschrijving

De bedrijfsruimte beschikt over een oppervlakte (VVO) van 92 m² verdeeld over de begane grond en de verdieping. De unit is voorzien van o.a. glasvezelaansluiting, een elektrisch bedienbare overheaddeur en één eigen parkeerplaats. De huidige huurder heeft 8 zonnepanelen (incl. omvormer), een binnen- en buitenunit van een warmtepomp, een elektrische boiler en een Jaga convector (die aan te sluiten is op de warmtepomp) gemonteerd welke nog aangesloten dienen te worden. Deze voorzieningen zijn over te nemen.

De unit is verdeeld over twee bouwlagen en heeft een vrije hoogte van 3,46 meter op de begane grond.
Begane grond: ca. 55 m² (VVO)
Eerste verdieping: ca. 37 m² (VVO)

Op de begane grond vindt u naast een toegangsdeur met glaspanelen een elektrisch bedienbare overheaddeur. De overheaddeur heeft een doorgangshoogte van 3,00 meter en is 2,96 breed. Met een vloerbelasting tot 1.500 kg/m² op de begane grond is de unit ook uitermate geschikt voor kleinschalige productiebedrijven. Op de verdieping zijn twee naar binnendraaiende deuren aanwezig, waarin veel glas voor voldoende lichtinval zorgt. Deze deuren geven toegang tot het betegelde dakterras. Ruim voldoende voor een kantoorfunctie, atelier of voor een extra opslagruimte. De vloerbelasting van de verdiepingsvloer bedraagt maximaal 500 kg/m².

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd op volgende wijze:
- Onderheide betonvloer;
- Toilet begane grond (nog niet afgewerkt);
- Verdiepingsvloer betonnen kanaalplaten met afwerkvloer;
- Vloerbelasting begane grond tot 1.500 kg/m², verdiepingsvloer tot 500 kg/m²;
- Vloeren voorzien van ingestorte vloerverwarmingsleidingen (exclusief verwarmingsinstallatie);
- Scheidingswanden opgebouwd uit kalkzandsteen (25 cm);
- Vurenhoutentrap naar verdieping, afgewerkt met grondlak;
- Geheel in twee kleuren metselwerk opgetrokken buitenwanden;
- In RAL kleur gespoten aluminium kozijnen, ramen, puien en buitendeuren;
- Isolerende beglazing;
- Toilet;
- Geïsoleerd betonnen dak voorzien van bitumineuze dakbedekking;
- Meterkast met aansluitingen voor water en elektra en loze leidingen t.b.v. data en telefonie;
- Glasvezelaansluiting;
- PVC visgraatvloer op verdieping;

Voorzieningen huurder:
De huidige huurder heeft 8 zonnepanelen (incl. omvormer), een binnen- en buitenunit van een warmtepomp, een elektrische boiler en een Jaga convector (die aan te sluiten is op de warmtepomp) gemonteerd welke nog aangesloten dienen te worden. Deze voorzieningen zijn over te nemen.

Locatie/bereikbaarheid:
Het geheel ligt aan de zuidkant van de A20 nabij de Hornbach. De locatie is goed bereikbaar met de auto vanaf de toe-/afrit van de A20 met verbindingen naar A16 en A12. Vanaf de Hoofdweg is er een goede busverbinding naar bijvoorbeeld NS Station Nieuwerkerk aan den IJssel en NS Station Alexander.

Bestemmingsplan:
Bedrijven met bedrijfsmatige activiteiten behorende tot en met categorie 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan. Het aandeel kantoorruimte mag maximaal 50% van het totale vloeroppervlak bedragen.

Opleveringsdatum:
In overleg per direct mogelijk.

Huurprijs:
€ 1.416,25 per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 50,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn:
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Kortere huurperiode bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Kenmerken

Soort object Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte - bedrijfshal

Oppervlakte 55 m²
Voorzieningen Overheaddeuren, Betonvloer, Toilet
Vloerbelasting 1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig Ja
Terrein aanwezig Nee

Bedrijfsruimte - kantoorruimte

Oppervlakte 37 m²
Aantal verdiepingen 1

Overdracht

Status Beschikbaar
Aanvaarding Direct
BTW van toepassing Nee

Bouwvorm

Bouwvorm Bestaande bouw

Diversen

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed
VanderPanne-HR-6745
Interesse in dit object?

Rody helpt u graag

fundawonen-logo
logo
image004
TMI_logo_2018_RGB_jpg
VGC_keurmerk_nw_zwart-grijs
nwwi
logo_NVM_business_staand_CMYK
keyboard_arrow_up